torsdag 25 oktober 2012

Kaaallt idag.

Ja, jag gör väl som de flesta andra, kör en väderuppdatering, haha ;) Snöblandat regn idag när jag åkte hem från Göteborg. Fick mig att inse att inse att jag måste sätta på vinterdäcken på bilen.. Usch vad tråkigt.. 
I stallet var det såpass kyligt att vi slog igen dörrarna när vi var där, och när vi var klara med allt och gick ut så var det som att gå ut i en vägg av kyla.. Mössa och vantar måste fram nu. Och en vinterjacka måste hittas.. Hjälper inte att tjata om det så det måste jag ta tag i och leta upp! 
Tandläkartiden jag hade idag gick väl, tja, sådär. Det var bara att konstatera att det blir en rotfyllning, en infektion ligger och retar hela nerven nedåt i tanden och eftersom det redan är gjort ett "litet" försök att få det till att bli bra så är det nu dags för att ta i med hårdhandskarna. Kostnaden har oroat mig mycket, men var inte blodigt som jag trodde, så jag låter tanden vara kvar och ger mig på en rotfyllning om ca en månad. Kunde få gjort det redan idag när jag var där men då fick jag totalpanik och blåvägrade. Ja, sån är jag.. tandläkarskräcken sitter i rätt ordentligt. Så jag fick gå hem med ett par lugnande tabletter och boka ny tid om en månad. Min tandläkare åker nämligen på resa i tre veckor nu, och har jag ändå väntat i nära fem månader kan jag stå ut lite till. Så det så. För inte tänkte jag sitta där idag och plågas och ha panik, när man inte behöver. 
I morgon väntar en dag på vift, et tripp till Ullared med mamma, ska bli trevligt!! På kvällen kommer Gustaf, Minerva ska hältkollas inför skonig och sänkning av sin klack i nästa vecka. Rätt nervöst är det minsann!! Håll tummarna för att det går bra!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar