lördag 9 februari 2013

Tjoho!

Igår kväll var det kalas för Sarah som fyllde 18 år, och idag var det "presentutdelning" ;) För visst sparade vi vår present till henne tills idag, fast hon fick reda på den igår :) Och det var inte mindre än ett presentkort i Ullared med tillhörande resa dit, så dit styrde vi kosan idag!
Inte mycket folk och lite småplock med hem! Jag som lovat mig själv att inte handla särskilt mycket häll väl det löftet sådär bra... Fast det kunder vart värre än vad det blev ;) 
Några linnen att ha under arbetsdräkten på praktiken, tyckte det var ett bra drag att köpa det nu, än att stå där sedan och känna mig naken, för det gör man utan att ha typ linne under. Och lite annat krafs, tvål och sånt där tråkigt. Gunilla lämnade en beställning på en stooor boll till hästarna, så en pilatesboll slank med i vagnen med, haha!
Vid tre var vi hemma igen, lite lagom möra och trötta, men glada :)

En vända till stallet sedan, och lek med boll i hagen hos hästarna :) Minerva tyckte den var rätt kul faktiskt, och puttade omkring den, Descarada var intresserad hon med men den var lite läskig. Men det ska väl erkännas att det var väl mest jag och Gunilla som lekte loss med den där bollen, det blev lite "fotboll" med den, och hästarna glodde rätt konstigt på oss, för att inte tala om de som åkte förbi i bil, haha, de måste tyckt vi var knäppa ;)
Men vad fasen, vi hade kul, och det är det som räknas!!

Imorgon blir det premiärpromenad med hästarna nu efter att Minerva friskförklarats!! Härligt, nu är vi på gång!! Och en massa plugg, har tre uppgifter som ska göras i morgon.

Åh, blir nästan lite tårögd när jag tänker tillbaka till förra våren och detta!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar