torsdag 3 oktober 2013

Descarada har hoppat idag :)

Inte med mig på ryggen (det lär dröja, men har lovat att hoppa henne när hon är väl inhoppad, så nu sitter tant med skrämselhicka för ett bra tag framöver...), utan med Ebba som pilot, och det gick hur bra som helt! Vi har fått se en av hennes dolda talanger idag :)
Vi red i morse, och kylan hade satt sig i backen under natten så det var lite småhårt, men mjukt på sina ställen, så det blev mycket skrittarbete för båda hästarna. Satsade även på massor med halter och övergångar skritt och trav. 
På ett ställe där underlaget var riktigt trevligt satte jag fram ett litet kryss, som Ebba och Descarada travade över en del. Man kan inte påstå att hon hoppade över det, lyfte bara lite extra på benen ;) Jag och Minerva höll oss snällt undan ;) Avslutade med att sätta upp ett litet hinder, kanske på 50-60 cm, och de hoppade så otroligt fint över det! Descarada såg lite förvånad ut över att det var lite högre, men löste det så bra! Hon har ju inte hoppat innan vad vi vet. Så detta är en superstart!! 
Jag och Minerva satsade på ett varv i galopp, med ett glädjeskutt istället för att hoppa över nåt som står i vägen :) Det var alldeles lagom enligt mig, och väldigt roligt :) Så duktig hon är, fina Minerva, underbart att rida ett helt pass på henne igen, det är snart ett och ett halvt år sedan!! Hur kul som helst!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar