torsdag 22 februari 2018

Nytt år, nya möjligheter

Det blir glesare och glesare mellan gångerna jag är här inne... Så får det vara, finns så mycket att göra istället för att hänga vid datorn hela tiden ;)

Men en liten uppdatering tar vi nu ändå!
Huset är sålt och de nya ägarna väntar på att få ta över. Känns som att det blev rätt köpare, det känns gott ändå.
Jag har själv hittat ett nytt boende, den 6/4 går flyttlasset till Alingsås. Ett fristående bostadsrättshus kommer jag att flytta in i, och det känns helt underbart! Lite tråkigt bara är att vänta så länge på inflytt... men det är inte så mycket att göra åt det. Men hade väldigt gärna flyttat mycket tidigare. Sjukt jobbigt att gå och bara vänta... är så färdig med detta stället som jag kan bli. Det är trevligt här och här har vi haft det bra, men jag är färdig och längtar verkligen härifrån nu. Känns rent av jobbigt att vara här och att det är över en månad kvar... Man tiden går fort. Det intalar jag mig i alla fall. Det ska blir så skönt när allt är klart, när man har landat i det nya och fått släppa det gamla. Just nu är det ett konstant stresspåslag som bara är så jobbigt att leva med... 

Har inte tagit tag i packning och så förrän denna veckan, har ju inte direkt vart tvungen till det, och har inte orkat det heller, vart sjuk en del, i bland annat en elak lunginflammation. Satsat i övrigt mycket tid på jobbet, det är så galet kul!! Är numera stationsansvarig samt hygienombudsansvarig. Finns massor att ta tag i inom dessa områdena! Så utöver det vanliga jobbet ute på bil är det lite till. Superkul!! Har jag det bästa jobbet?? JA!! :)
 Träning har jag fått avstå från, tänker inte hamna där jag var i somras (även om jag typ gjort det i samband med lunginflammationen, blev körd till akuten av kollegorna med en pulsfrekvens på 170 igen... infektionsutlöst... obehagligt.. men bättre nu), tänker att jag ska komma igång lite smått efter flytten, innan är det så mycket annat som måste göras... ytterligare en sak som gör att jag längtar tills att ha flyttat! Saknar den aktiva livsstilen jag vande mig vid innan augusti... Men den kommer åter. Efter flytten.

Pluggat en del under hösten, ytterligare 2 kurser är avklarade i specialistutbildningen. Nu lägger jag den på is, för nästa kurs börjar alldeles snart och totalkrockar med flytten... Så tyvärr får detta vänta till nästa termin. Surt... Får göra klart allt till nästa år istället!

Har massor med planer för framtiden och känner mig väldigt förväntansfull och längtar! Massor!! Men det är inte utan att jag är frustrerad. Känner att det inte behövs mycket för att tippa mig över kant just nu. Allt är så långdraget. C flyttade ut i Januari och jag bor här helt själv tillsammans med katterna. Vilket nog är tur, det enda jag vill vara just nu är att vara själv. Det är hur underbart som helst! Det är jag och katterna, som får hjälpa till och balansera upp mig ;) Enda gången jag känner mig stabil är när jag är på jobbet.. och det är väl tur det ;) Men det kommer att bli bra. Snart så!! Nedräkning pågår!!

Och här ska jag bo!!


1 kommentar:

  1. Vad mysigt det ser ut!! Där kommer du & katterna att trivas:)
    Jobbigt att vänta!

    SvaraRadera