söndag 25 juli 2010

Marley and Me!

Har precis kollat på film; Marley and Me.
Kan bara säga: se den! Men var beredd på att ha papper intill soffan, för hur bra den än är så är den dessutom väldigt sorglig. Den handlar om en labradors liv i sin familj och man får följa honom från valp och hela vägen till slutet. Hunden, Marley är en så gott som omöjlig hund, mycket hyss, man får följa honom på alla hans upptåg, och dessa är inte helt utan humor ;)
Jag har även läst boken, den är ännu bättre, mycket skratt och även mycket tårar.
Det som är mest rörande med denna historia är att det är en sannhistoria skriven av ena huvudpersonen i boken/filmen.
Och en hel del kan man sätta sig in i om man har haft hund. Både det som är det roliga med att ha hund, men även det tråkiga som tillslut är ofrånkommligt.
De som hellre läser: gör det! Det är en historia som inte är värd att missa!!

Jobbade förut idag, min helg denna veckan. Men nu så är jag ledig i en hel vecka!! Så gott! Men mycket som ska fixas så det blir väl inte mycket till avkoppling ändå ;) Pyssel med katterna, Firefly ska besiktas innan han flyttar, och vad jag vet så är det dags för det i veckan. Christian fyller år på onsdag, kalas då och innan dess ska jag få fixat presenten... Samt även städa upp här lite, handla och naturligtvis baka lite. Bankbesök står på att-göra listan med, och en hel del till gissar jag på.
Så vi får se hur utvilad jag är när veckan är slut!

2 kommentarer:

  1. Shit vad mycket =O
    Slappar mest här hemma de sista veckorna av sommarlovet, utom när jag rider.
    Men du, är bra vill verkligen träna nån gång i veckan, om du orkar? Har en ny mobil men samma nummer så nu kan man smsa =)

    SvaraRadera
  2. En träning inbokat någon gång i veckan på mitt schema nu då!! Hör av mig, kram!!

    SvaraRadera