söndag 3 oktober 2010

Ibland måste man tänka om ;)

Tja idag hade jag stora planer, högtflygande planer...
Det gick sådär ;)
Tänkte minsann packa upp en massa och få lite ordning här idag, och plocka upp alla nedfallna äpplen så Christian kunde klippa gräset.
Började med äpplena. Gick väl bra tills jag trampade ner i en väl dold gammal bäck och stukade foten. Igen. Samma som förra gången. Aj. Blev sittande ute en stund.
Men sedan nya tag. Och inser att det är inte helt så bra genomfart i avloppet som man skulle önska... Inte helt bra... Inte spola i duschen samtidigt som toaletten och definitivt inte samtidigt som tvättmaskinen tappar ur... Måste ha hit en slangbil som kan spola rent rören. Första uppdraget som husägare då ;) En vecka gått bara, vad har vi egentligen att vänta?? Mycket skulle jag tro ;)
Min pappa kom på besök och Han och Christian försökte få igång gräsklipparen. Men nej, det gick inte!! Så de började strosa runt i trädgården som har fått växa sig väldigt... vildvuxen... Fram med häcksax och motorsåg, hela syrenen är jämnad med backen så som även ett gäng ölandstokar, blombuskar och ett gigantiskt gammalt halvruttet plommonträd. Och sedan blev det att släpa grenar.
Och inte en kartong blev uppackad. Och om nån timme ska jag ge mig i väg till jobbet. Tur att jag bara jobbar inatt och under morgondagen och sedan har min lediga vecka, då ni, då ska det bli ordning här!!
Hoppas jag i alla fall ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar