lördag 7 mars 2015

Fullproppad lördag!

Alltså, egentligen har jag inte gjort så många grejer, men dessa har upptagit större delen av dagen.
Började med stallet, visserligen vila för hästarna idag, vi har gått mycket det senaste, klättrar en hel del och lagt i joggingpass, och nu började det märkas att Valle var trött, och visade lite träningsvärk, så för att inte överanstränga honom då han trots är så pass muskelfattig så blev det vila idag. Snopet att det föll på en helg bara, när vi alltid ser till att försöka göra något! Men det är hästarna som styr! Istället gav jag mig i kast med att mocka på djupet, vi gräver kiss bara då och då, de har bädd, men nu var det dags för ett röj och ny halmpellets. Gott att få gjort det på helgen i alla fall!
Tanken var att fortsätta mockningen när jag kom hem i hönshuset, men det blåste vansinnigt mycket idag, och hur jag än skulle ha gjort så skulle det blåst ur skottkärran när jag kommit utanför dörren, så nä, sparar det tills imorgon. Det blir ju lite virvelvind inne i huset med för jag vill gärna ha öppet när jag vänder upp och ner på allt, det dammar ju en del.
Istället blev det till att måla, vi gav oss på brädorna som så småningom ska sitta på garaget, de ska ju grundas först innan de ska upp. Vi hann med alla locken (de där smalare brädorna som sitter lite ovanpå i skarvarna på de bredare brädorna) och en del av de stora brädorna. Två burkar med 12 liter färg i varje gick åt idag ;) Men det är galet många brädor kvar, när man ser högen omålade brädor ser den inte ut att ha minskat alls... Skönt då att se högen som är målad, den är trots allt rätt stor :) Gött att det återigen börjar ta fart med garaget, skulle vara helt underbart att se det klart i år!!
Är sådär lagom mör i kroppen nu, det var ganska många timmer med en pensel i näven. Funderar på att gå och lägga mig nu faktiskt, rätt trött :) 
Så, ja, fortsatt trevlig helg på er!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar