onsdag 11 juli 2012

Abstinens...

Jodå, jag har en ordentlig abstinens efter hästarna. 
Gör ju inte så mycket nu, ska hålla mig lugn tills i morgon kväll, och det är på något konstigt sätt väldigt tröttsamt. Har väl gjort lite nytta... Gosat mycket med katterna idag, härligt! Lilla Solweig är en utomordentlig benklättrare kan jag säga ;) 

Hur som helst, jag saknar hästarna. Det är visserligen bara ett par dagar sedan jag var hos dem, då släpptes de på bete, så de är inte många meter härifrån heller, bara grannen emellan vårt hus och sommarbetet :) Men allt för långt för att traska dit just nu. I morgon kväll kan jag nog ta bilen dit bort (löjligt jag vet, men strejkar knät så gör det..) och prata lite med hästarna! Saknar dom! Skulle bra gärna vilja rida med, men det får vänta lite, Minerva ska ju bli i ordning först. Och mitt knä med. 
Just nu går de som sagt på bete, och de har det toppen, det finns gräs i överflöd. Det som är trist är att Minerva och Kola inte går i samma hage, utan vi fick dela av den. Dels för att Minervas ben ska ha chansen att läka på bästa sätt, och dels för att de båda inte kommer nåt vidare bra överens. Så det fick bli så här, vi vill inte riskera något. Inte en optimal lösning, men så länge får det bli så här, och trots detta verkar de rätt nöjda. Det är tur!
Bjuder på lite bilder från i måndags, då de kom ner till betet :) Inga fartbilder direkt, för mycket gräs, det var bara äta som gällde ;)









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar