söndag 29 juli 2012

Vart försvann denna dagen??

Dagen har rusat fram, hänger inte riktigt med nu va... Tycker jag nyss gick upp ju. Gårdagen for också fram som bara den, och på kvällen var det lite släktkalas här, Christian fyllde ju år, grattis igen älsklig!!
Jag tycker ju inte jag gör nåt, men ändå försvinner tiden. Nån mer som märker samma sak??
Har starka funderingar på att ta en vända in i duschen, men känner mig för lat för det, men det får nog bli det ändå. Trött som bara den idag!! Var uppe hos hästarna och klappade lite idag, härligt, saknar dem, har inte vart mycket där alls i veckan.
Nä, nu får jag göra slag i saken.

Eller nä, så blev det inte! Nu är jag tillbaka efter en oväntad paus från datorn! Så kan det gå!
Vad hände då? Inte blev det raka vägen till duschen i alla fall, Gunilla ringde, Minerva hade skuttat ur sin sjukhage och röjde runt med Descarada i stora hagen och hon behövde lite hjälp med att fånga in marodörerna. Så det blev en snabb vända till stallet igen (vilket i sig bara är härligt!)! Blev mött av två helt otroligt lyckliga hästar! Som tur var så var ingen av dom svåra att få tag på, utan det var bara att plocka in dom.Nu får vi hoppas att hon inte rivit upp skadan i sitt ben, svårt att säga, men det syntes i alla fall inget mer nu än vad det gjort innan. Håller tummarna på att det inte förvärrat något. Blev en liten mysstund inne i stallet, borstade av Minerva och klappade om dom. Balsam för själen!!
Nu har jag både tagit en vända genom duschen och ätit, ska göra minsta möjliga resten av kvällen och spara lite på knät inför morgondagens jobbprövande :)

Vår busiga rymlig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar