torsdag 26 juli 2012

Sol, sol, sooool!!

Ja, den är här nu, och vi får se hur länge den stannar. Varm är det, och värmekänsliga jag har inte vart jättenöjd, men nu börjar jag vänja mig. Det är skönt, för det blir så mycket lättare att vara ute då! Har till och med klarat av att sitta en stund i solen idag. Satte mig på min älskade pall (utan den hade jag aldrig klarat av att sitta och plocka i ogräset med mitt knä, den är guld värd!) jämte jordgubbslandet och drog bort ogräset som vuxit sig enormt runt om, så nu kan man se jordgubbarna igen ;) Och en liten bonus med detta är ju alla jordgubbarna man stoppar i sig under tiden ;) Och att plocket i ogräset är en fantasktisk terapi för mig är inte heller fel!  
Försöker ju utmana mitt knä lite för varje dag som går, och idag testade jag ju som sagt att rensa lite (vilket inte gick så bra..) dock känns det som att det är stopp just nu. Det var ju meningen, att träningen och "det vanliga livet" skulle trappas upp allt efter som efter sprutan, allt för att så snällt som möjligt öka belastningen av det så att det skulle hålla sig nöjt. Men nä, varför skulle det göra det?? Hur som helst, på måndag ska jag efter order från läkaren arbetspröva, ska helt enkelt testa om det funkar med den typen av belastning. Det ska verkligen vara svart på vitt huruvida jag ska kunna börja jobba igen eller om sjukskrivningen ska förlängas och operationen ska genomföras. Det är väldigt bra i och för sig känner jag, men vet i sjutton om det kommer att gå. Jag menar, det är ju inte direkt att jag kan belasta knät på ett sjysst sätt här hemma, och jag har ju inte direkt gjort något... Men vi får se, det kanske går jättebra! Vi hoppas på det :) Posititviteten är tillbaka, det är gott!!
Biffen fick komma hem idag med, han mår mycket bättre, lite svullnad kvar, men ska väl snart försvinna. Om ett par veckor blir det nya prover, för att se att ormgiftet inte har satt spår i kroppen på honom, just nu såg allt bra ut!
Nu hoppas vi på fortsatt underbart väder!! Det hade vart underbart!! Tänkte hjälpa värmen lite på traven här i morgon inne i huset och dra igång ugnen, lite kakor ska bakas, lite får jag väl göra mig till inför Christians födelsedag på lördag! Får försöka vädra så gott det går och sitta så still som möjligt när jag ska klickat ut kakorna på plåtarna!! Nu säger jag god natt, ska försöka få lite sömn :)

Älskade jordgubbsland!
 
Lycka är att kunna plocka jordgubbar från eget land <3 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar