måndag 31 oktober 2011

Klämt in mycket på en dag

Åhå, idag blev det lite gjort! Men inte hälften av vad jag hade tänkt.
Började dagen med att lasta hela, menar verkligen heeela bilen full med skräp och pantburkar och åkte och slängde och pantade. Skönt att bli av med det, det var ett tag sedan nu...

Efter det följde ett besök på ridskolan, en kort men mysig fikastund med Erika, för att sedan bege mig ut till paddocken ha en träning för Anna och Mallo :) De fick jobba en lite kortare stund, men intensivare. Mycket övergångar och lite träning på galoppfattningar. Lille Mallo jobbar bra, vilken skillnad det har blivit sedan två månader tillbaka! Han är inte alls lika "valpig" längre även om unghäststilen fortfarande finns där. Det går framåt!

Hem efter det, bytte kläder, hämtade mamma och åkte iväg för att köpa kattmat. Blev lite mathandling med innan vi åkte hem till oss och fikade.

Skjutsade hem mamma och sedan vart det iväg till Vasells. Började med att klippa Blondy, hon tyckte klippmaskinen var lite läskig först, men det släppte fort och hon var så duktig! Och hon blev fin! Lite sportponny över henne :)
Efter klippningen red Alma en lektion på Blondy där vi fokuserade på sits hos Alma och responsen av hjälperna hos Blondy. Alma fick till sin sits väldigt bra, snäppet bättre än vad det vart innan :) Och Blondy lyssnade trevligt mot slutet, även om han hade lite invändningar då och då ;)

Väl hemma igen tog jag tag i disken och dammråttorna, så nu är det lite hyfsat här med. Blev lite spenatsoppa på det och sedan landade jag i soffan, tycker det var välförtjänt ;)
Men i morgon kör vi igen!!


Anna och Mallo :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar