torsdag 16 juni 2016

Vad tiden går fort!!

Jösses, den bara rusar iväg ju!! 
Introutbildningen är klar, mina bredvidpass är avklarade och jag har börjat köra skarpt, nerverna kan jag lova finns där, men ändå, det känns bra. Och roligt!
Har verkligen hur mycket kvar som helst att lära, men för varje körning, för varje patient, så får man med sig mer och mer. Sen lär det väl ta typ 10 år innan man kan se sig som rutinerad och skicklig, inte fullärd, det blir man inte i detta yrket. Om något år räknar jag dock med att jag ska ha hittat en säkerhet i det jag gör, det säger alla som jobbar inom ambulansen, ett år tar det innan man känner att man är trygg i yrkesrollen. Jag känner nu, så här kort in i min karriär, att ja, det stämmer nog rätt bra. Men som sagt, för varje körning, för varje patient, då tillkommer mer kunskap, mer erfarenhet, mer säkerhet att ta med sig till nästa och så vidare. Det, plus att jag har helt fantastiska kollegor som stöttar kanonbra. 
En sak jag däremot är helt trygg och säker på, det är mitt val av yrke. Jag känner redan nu att detta är DET yrket för mig. Det är roligt att åka till jobbet, såpass kul att jag längtar dit. Och det, det tycker jag ändå är ett starkt tecken på att det är rätt!! Kort och gott, jag älskar mitt jobb!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar