onsdag 17 augusti 2016

Lediga funderingar...

Det är inte mycket som händer här förutom att jag jobbar. Och jobbar lite till. Men nu är det min 3:e lediga dag innan det är dags för nattpass imorgon. Och visst hade jag säkert kunnat få jobba dessa dagarna med, finns alltid luckor att fylla men nån måtta får det vara då min tänkta semester i september verkar vara avslagen. Hade sett fram emot den... åh tänk att ha fått vilat ut lite, ingen hade varit tacksammare än jag. Även om jobbet är det roligaste man kan ha så är återhämtning något av ett måste... Men men...
Men tre dagar ledigt, det har vart skönt. Inte gjort nåt. Eller jo, det har jag, men inte det vanliga,  inte ridit, hästarna har fått lite vila, Gunilla har ändå åkt på influensa så vi passade på. I förra veckan var Beata dålig och var hos Gustaf på veterinärkliniken, hon verkar ha hämtat sig nu, väldigt skönt!!  Igår em blev det en spontantripp till Ullared med mamma, för en gångs skull blev det inte dyrt, det var bara skönt att komma iväg lite.
Idag har det vart platt fall. Borde laga mat, men varken ork, lust eller ren vilja infinner sig så nä, skippar det. Ingen har dött av att leva på knäckebröd i några dagar.
Hade en plan på att putsa Vikings träns, går sådär med det, det ligger ute på trappan, längre än så kom det inte. Kanske sen? Får se. Hela sadelkammaren behöver sig ett ansiktslyft egentligen. Men om man inte orkar lyfta armarna så blir det inget lyft där heller.
Nä, en liten eftermiddagslur kanske? Det är något som jag skulle kunna tänka mig i alla fall. Ja, så får det bli.

En utslagen Beata i fredags, hjärtat mitt!!

2 kommentarer:

  1. Skönt att Beata mår bättre nu:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Verkligen! Så jobbigt när det är så diffust... :(

      Radera