fredag 29 juli 2016

Mjukt mot hårt

Alltså, när man har lite för bråttom, då kan det bli lite galet... Det gamla hederliga talesättet "är huvudet dumt får kroppen lida" stämmer så vansinnigt bra!
Hade lite mycket att få ihop igår, Christian fyllde år, jag bakade pajer och inte fått någon sömn efter nattpasset, ja, uppmärksamheten kan brista då..
Tar och dammar i foten med lilltån först (med lite uppbackning av tån jämte) i en dörrkant med en väldig fart. Jag kom av mig kan man väl säga när det kommer till att få gjort saker.
Satan vad ont det gjorde! Många långa svärramsor och önskan om att dörren blev till kaffeved blev det under tiden det bara susade i öronen och nackhåren stod upp, 
Sedan var det bara till att invänta de fina nyanserna som blir efter en sådan smäll. Idag är foten grann minsann, och nu framåt kvällen är den så fin så. Och svullen. Det är som att gå på en boll. Inte skönt alls. Men jag har vart i stallet och vart ute och ridit, jag har grejat, lyckats få på mig skorna och så vidare, så den blir nog bra inom kort. Det som kan bli intressant är hur jag ska kunna klämma i foten i jobbskorna imorgon, de är ju inte fullt så flexibla som de jag haft på mig idag... Men med lite vilja går allt! Det är bara att bita ihop och tänka på något annat, och det är rätt så lätt att göra på jobbet ;)
Slår till med lite sömn nu, bäst att ladda batterierna inför två dagpass a 14 timmar styck!!

Så här såg den ut i förmiddags...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar