tisdag 7 november 2017

Förändringar


Vad vore livet utan just förändringar?
Lugnt och beräkneligt? Förmodligen. Men i vissa fall är de ofrånkomliga.

Hämtat mig från augustis bravader har jag i det närmaste gjort, äter fortfarande lite mediciner då blodtrycket och pulsen bestämde sig för att bli kroniskt förhöjda, men det ska vara på tillbakagång. 

Annars i vardagslivet är det inte sig likt. 
Det är dags att flytta. Efter 17 år ihop kommer vi gå skilda vägar här hemma. Inget otalt med varandra. Utan snarare tvärtom. Vi är mer överens nu än tidigare. Det talar väl för att det är ett rätt beslut att ta. Huset ska säljas. Jag och katterna kommer att flytta snäppet närmare Göteborg, vart vet jag inte än, letar med ljus och lykta. Inte helt lätt det där. Men det kommer att ordna sig. På något vis. 
Hönorna har redan fått flytta, hittade fina hem till alla så det känns bra. 

I grund och botten känns detta bra, även om det är rörigt just nu. Så fort jag vet vart vi kommer att bo kommer det känns lite mer strukturerat. 

Om någon vet nåt så får ni hojta till! Letar allt från i Göteborg till Härryda kommun, Lerums kommun, Alingsås kommun... Bollebygd är jag färdig med nu. Vill vidga vyerna lite, även om det inte är långt, men vill ha en nystart och utgå från något nytt. Tänker mig kanske en bostadsrätt i ett radhus i ett lugnt område så småningom. Känner mig faktiskt riktigt färdig för ett bra tag framöver när det kommer till hus. Vill inte ha allt som det innebär att ha ett hus omkring mig. Inte än på länge i alla fall. 
Det kommer bli bra. Lite rörigt med allt nu bara. Men det ordnar sig.


4 kommentarer:

 1. Usch! Så tråkigt!!:(
  Men skönt ändå att det känns bra för er/dig!
  Hoppas att du hittar ett bra boende!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Allt blir nog kanon när det faller på plats, kram vännen!!

   Radera
 2. Men så tråkigt att höra :( Hoppas du hittar en ny plats som känns som hemma.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Med facit i hand så är detta det bästa, även om det självklart känns vemodigt. Men samtidigt så rätt och bra. Har hittat ett boende i Alingsås, känns väldigt bra, trivsamt och hemma och klart bra pendlingsavstånd till jobbet i Göteborg! Kram!

   Radera