söndag 1 januari 2017

Nytt år, nya påhitt

Ok, första dagen på 2017 är snart över och redan idag har jag jag fått gjort lite mer än vad jag fått gjort det senaste här hemma ;) 
Fick ett infall i att se till att avsluta de där projekten jag påbörjat, alltså ha det lite som det där nyårslöftet som alltid brukar gå åt skogen ;)
Så gick helt enkelt ut till förrådet i ladan och insåg att det såg ut som att herrejössesexplosionen inträffat där... egentligen var tanken att plocka fram de där projekten, de som jag påbörjat för en fem-sex år sedan. Lite olika saker jag hade tänkt att måla om. Men kunde liksom inte komma åt dem! Så började röja helt enkelt. Var inte svårare än att det behövdes flyttas om en massa, och voala, en massa plats uppbringades, och en massa jag inte trodde jag hade kom fram... De där sakerna som ska målas kom fram, och de kan bli riktigt fina. Måste skaffa lite färg. 
Nästa steg när det kommer till förrådet är att rensa bland det jag satt in där på plats. Långt ifrån allt ska vara kvar. Lite sälja, lite skänka och lite slänga. Inser också att jag har sjukt mycket jul- och påskpynt. Behövs det? Nej, tänker spara det jag har en mer sentimental anknytning till. Ja, så får det bli. Fick iväg ett helt gäng av mina gamla hästböcker idag med. En hel jätteback la jag ut som bortskänkes, fem min senare var de tagna, hämtas imorgon, så skönt!
Inser faktiskt redan nu att mina planer på att slutföra det jag påbörjat redan har fått lite sprickor i hörnen ;) Har ju redan seglat iväg och gjort annat... Men ok, får skylla det på att jag inte kom åt det jag tänkt och att jag inte har färg hemma :)

Några böcker lättare :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar