söndag 5 mars 2017

Att man kan längta så??

Att det ens kan vara möjligt? Att längta till jobbet. 
En känsla som är få förunnat, och en känsla jag inte direkt är van vid!
På tisdag är det äntligen dags, första passet på ambulansen på 4 veckor!! 
Självklart är det helt underbart att vara ledig, att göra det man vill, tid för att göra måsten, tid för att träna, slappa, ja, vad som, och självklart skulle jag lätt kunna tänka mig göra det på heltid ;) Men så ser inte livet ut, utan jobb är något man måste. Men helt ärligt, nu skulle jag kunna tänka mig att jobba ändå, även om jag skulle haft möjligheten att vara ledig på heltid!  Det tycker jag säger mycket om hur mycket man gillar sitt jobb. 
Så ja, jag längtar till på tisdag! Nu hoppas jag inget sätter käppar i hjulet för detta, då kommer jag börja grina. Käppar som kan ställa till det är en sjukt jobbig förkylning... Feber och skit, måste vara bra tills på tisdag!! Så länge tar jag och påbörjar pluggandet på kartor, snart har ett år gått och då är det dags för kartprov och sånt, för det är dags att få börja att köra larm!! Åker ju på alla typer av larm, men än får jag inte själv köra med blåljusen. Det vill jag!! Men får se om det blir nu i vår, eller till hösten, är ju heeelt kass når det kommer till lokalsinne, speciellt i Göteborg... suck... Men det tar sig! Innan jag började på ambulansen hittade jag bara till Scandinavium och Ikea, nu hittar jag faktiskt lite varstans ;)
Pluggar även vidare på allt som akutmedicin-utbildningen erbjuder, ena skriftliga examinationsuppgiften är inlämnad och godkänd med kommentaren utmärkt, nu är det skriftlig tenta om tre veckor! Ojoj.. den känner jag mig faktiskt inte redo för... bara att plugga på!!


2 kommentarer: