torsdag 2 mars 2017

Slutspurt!!

2 pass kvar. Sedan är jag klar med min sista placering på avdelning och därmed även helt klar med basåret! Ni kan inte ana vad skönt!! 
Basåret har väl sina fördelar, men mycket av det kunde tänkas igenom både en, två och tre gånger. Detta för att det faktiskt ska kännas meningsfullt. Mycket av det har vart onödigt tidsfördriv som kunde lagts på vettigare saker... Men men, nu är det snart gjort! Och därmed känns det som man äntligen är klar med grundutbildningen. Det är man ju egentligen samtidigt som man blir klar med utbildningen på universitet, men detta gör att man känner som ofärdig. Det är man i och för sig, för man har så sjukt mycket kvar att lära, men man känner sig i vissa fall fortfarande som elev.  Men nu är det slut med det! Mitt sista pass på HIA är på söndag, och då är det klart!! Så galet skönt!! 
Snart är jag tillbaka där jag hör hemma, i dom gröna kläderna, i den gula bilen!! Jag längtar så otroligt mycket!!
Att jag sedan väljer att läsa vidare, så som jag gjort, känns bara bra. Jag vill specialistutbilda mig, och dessa kurser i år ingår i den vidareutbildningen! Såå kul!!

Tiiiiidigt, tidigt på morgonen på väg till Björkö tillsammans med min grymma kollega för att hämta patient!! Snart jobb på riktigt igen!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar