lördag 18 mars 2017

Surar ihop

Nu är jag inne på femte veckan jag inte kunnat träna!! Jag är jättefrustrerad!! 
Förutom träningen har jag kört på som vanligt med jobb och vardag och så, men efter igår, satt ju på föreläsningar under dagen på skolan, så var jag helt däckad. Hostan ger sig inte!! Skulle egentligen ut med ett gäng på jobbet igår, men låg halvkvävd i soffan här hemma istället. Är helt enkelt sämre nu än innan jag fick både hostmedicin och kortison. 
Är jag inte bättre imorgon, det vill säga att jag orkar sitta upp lite längre stunder i taget kanske jag får inse att jag inte ska jobba på måndag... 
Var ju rätt sliten de senaste jobbnätterna i början på veckan, men är värre nu.. Vi hade en patient uppe på femte våningen första natten, hissen hade gått sönder så det var bara att knalla upp för trapporna.. efter tredje våningen undrade min kollega om jag behövde syrgas.... suck... Enveten som man är klampar man på. Patienten fick det den behövde (eller egentligen patienterna, det var en förlossning!) och kom in till sjukhus och de mådde bra. Inte jag dock. Det var då mina kollegor som övertalade mig att fixa första iden på vårdcentralen ;) Men nu... är sämre, så vi får väl se, Ska ta och gå ut lite om en stund, Lite frisk luft är inte dumt. Bara skrota runt lite på gården. Blir galen av att inte kunna röra mig. 
Och på måndag är det jobb. Vill verkligen dit!! Det är ju så roligt! Men ska orka ta mig från punkt a till punkt b utan att hosta sönder... så vi får se vad morgondagen bjuder på. 
Under tiden fortsätter jag att plugga de stunder jag är vaken. För tenta är ju på fredag... Hu!!
Trevlig helg på er!!

Bytte hårfärg häromdagen, så nöjd :)

2 kommentarer: