tisdag 28 juli 2015

Dags att ta nya tag

Nä, nu har allt vart alldeles för mycket nedåt. Något som märks här, det är inte tanken att detta ska vara nån gnällblogg. Det är dags att ta sig i kragen!! Se positivt på det som går. Att det vart mycket går inte sticka under stolen, mycket sorg, saknad, oro, känsla av att inte lyckas, och det är fortfarande mycket. Det är bland annat sjukdomar och en enorm oro som man får tackla nu med bästa förmåga. Men att gräva ner sig gör inget bättre. Bryt ihop en dag, det är ok, man måste släppa på trycket, annars blir det inte bra, men kom igen nästa dag. Hitta energin igen. Vara glad. Det är inte lätt i alla lägen, men ljusglimtar finns alltid, och det är dags att greppa efter dessa.
Hitta på roliga saker (på måndag blir det spännande, kan knappt vänta!!), se att det inte bara behöver vara dystert. Ut och fota, det var längesedan. Ut i naturen. Umgås med familj och vänner. Baka.
Det är dags att vända på skiten, så gott det går. Längtan efter den vanliga vardagen är galet stor, så jag tänker sträva efter den, bara en "liten" detalj som behöver falla på plats, häst. Jag saknar det så jag håller på att gå åt. Det får bli ändring på det snart. Efter alla dessa år med häst så är det tomt att inte ha just DEN hästen att vara hos varje dag.
Så, det är dags att ta sig i kragen, och hitta tillbaka!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar