tisdag 29 juni 2010

Slöar i soffan...

Fått lite gjort, men ändå inte...
Tog en tur på förmiddagen till katterna för att kolla till dem och gosa lite. de är alltid mysigt, men Beata var på sitt allra värsta humör, hon har fortfarande inte kunnat släppa att Doris kommit tillbaka med en helt annan lukt, morrar och fräser som bara den... Smälter väl snart hoppas jag... Doris verkar må bra nu i alla fall, kattungarna likaså.
Hem igen för att rasta snabeldraken, känns nästan meningslöst att dammsuga nu när det inte bor några djur här, men man måste ändå...
Tröttnade snabbt på att vara hemma i ensamheten så jag åkte ut till mina föräldrar. Gosade massor med Annas katter som just nu bor hos mamma och pappa, försökte även gosa med deras hund, Pontus, men han är allt för besatt av katterna just nu för att överhuvudtaget ägna mig en blick ;)
Dock är inte katterna lika förtjust i Pontus som han är i dom, de tycker att han är något påträngande ;)


Sally, Sivan och Penny

Sally tycker väl att han är rätt ok, klappar till honom när han blir lite väl närgången, vilket han i och för sig inte verkar ta någon notis om, men de andra, Sivan och Penny är inte riktigt lika övertygade om detta. Nu går det lite bättre dock, men dessa två vägrar maniskt att lämna övervåningen så länge Pontus är inne. Och kommer han för nära, då fräser dom som att det skulle gälla livet... Å andra sidan så är det ett litet framsteg för Penny att hon stannar kvar och fräser, innan flydde hon fort som tusan bara Pontus visade sig!

Efter ett lång stund inne lockade ändå det fina vädret ute, passade på att spola Pontus med vattenslangen, en favoritlek ur hans synvinkel.


Pontus

Nu sitter jag i soffan och laddar för att åka till jobbet om en och en halv timme. Ska packa, duscha och äta något innan dess. Lika bra att sätta fart...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar