söndag 17 januari 2016

Vad händer...

Egentligen inte så mycket. 
Var på vårdcentralen och där togs det prover och svar på dem kommer nästa vecka, jag fick sömntabletter, inte så många, utan bara för att vända trenden. Och så konstaterades det att min sköldkörtel är förstorad så remiss till kirurg skulle skrivas.
Vi får väl se vart allt landar. 

Ikväll har jag fått igång min dator, den vart ju helt ominstallerad, men nu är virusprogrammet på plats och internet är igång. Bilderna från kameran kan laddas över nu och jag kan ladda ner programmen som behövs. Himlans bra. Ska bara få till word-program och sånt. Datageni som jag är lär ju det bli lätt?? Eller inte... Aja, bara att pyssla på.

Ute har vintern tagit ett grepp om naturen, det är ner mot 16 minus på dagarna och hästarna har fått vila i helgen. Vi har mest lekt med dom i hagen. Det är inte fy skam!! Så kul!! Och Viking älskar det. Han vänder sig ut och in för att göra allt jag ber om, även om det är något han inte fattar, då hittar han på något som han tror jag menar ;) Har försökt fota honom i hagen med, men nä, han är alldeles för närgången ;) Gunilla tog några fina kort däremot, ska ladda upp några snart!! Ett slår jag till med idag, det är så mysigt!!

Ska jobba på tisdag igen, ledig imorgon, väldigt skönt. Är inte ikapp med sömnen och trots sömntabletter så sover jag inte tillräckligt Men mer än två timmar i alla fall, och sammanhängande. Hur skönt som helst. Så imorgon blir det en återhämtningsdag till, sen blir det till att köra igen.

Den underbaraste hästen som finns!!

4 kommentarer:

 1. Underbara bilder på Viking som tycker om att jobba med sin matte. Ta hand om dig.Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, han verkar tycka allt vi gör är roligt!! Det ska jag, kram <3

   Radera
 2. Vilken fin bild! Klickar du honom?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Tycker själv den är underbar!! Att klicka honom var min plan från början och jag har försökt... Men han gillar inte ljudet, blir nästan rädd för det. Så, vi kör vårt eget rejs med röstförstärkning och godisbelöning :)

   Radera