lördag 13 november 2010

Blandad kompott

Har faktiskt en hel del som jag skulle vilja skriva om här, men vill till dessa inlägg även ta med bilder, men detta krånglar massor för mig, gissar på att det är min dator som inte mår bra, och fixar uppgiften så bra... Antar att det är så i alla fall.
Kan väl göra en kortare sammanfattning av lite av vad som annars skulle finnas med här, dock med bilder, Men dessa får komma en annan gång...
I alla fall så bjöd förra helgen på en hel del, på lördagen var jag och Anna i Göteborg på VK's kattutställning. Det var riktigt kul!! Mina tjejer skulle vart med men dragit på sig ett virus och fick avstå denna gång. Jill var där, med Flyan och Mooni, Ex1 båda två! Jossan var på plats med Poker, lillemannen blev BIS både lördag och söndag!! Stort grattis!! :)
Söndagen ägnade jag åt att vara på ridskolan, denna gång var det klubbmästerskapet i dressyr för oss ridskoleryttare som skulle ridas, dressyr passar mig betydligt bättre än hoppning, och denna gången slog jag och El Paso till på stort och tog hem den blå-gula rosetten! Det ni!! Måste erkänna att jag var riktigt stolt! De andra tjejerna som var med var även de duktiga, Tessans första tävling hon hon var grym!
Här hemma har det blivit lite gjort, framför allt ute, träd och buskar har fått sig en rejäl genomkörare, och fasaden är reeeen, vilken skillnad!!
Mina töser Beata, Doris och Sunny har vart lite krassliga och efter ett par besök hos veterinären är det nu klart att de bör vara ok snart igen, ett virus slog de till med, snuviga, hostiga, nysiga , men nu är det full fart på dem igen :) De verkar var fullt nöjda med att ha ett helt hus att röja runt i, jösses vad det går undan här!! De har var sin favoritleksak, kommer att presentera dessa lite framåt, när jag får lagt in bilder utan besvär.
Mina föräldrar har fått tillökning i familjen,m det flyttade in en katt till dem! Denna kisse har under något halvår strukit runt längsmed landsvägen här, ett farligt liv, men för ett par veckor sedan verkade han bestämma sig för att ja, hos mina föräldrar verkar det bra, dit flyttar jag! Och sagt och gjort, en skål mat (min pappa bjöd kisse på kött och potatis utanför när de såg att han åt fågelfrö i ren desperation...) sedan följde han med i och har väl inte i stort sett gått ut igen ;) Kissen, som numera kallas lite allt möjligt, dock mest Biffen, kommer finfint överrens med Pontus, deras hund. det fungerar bättre mellan dom än med Pontus och mina katter! Biffen verkar trivas fint, och kommer att få stanna, ingen verkar sakna honom, och så länge han är nöjd så får han bo där! Han ska naturligtvis kollas så han inte har ett chip, då går det ju trots allt spåra de gamla ägarna. Har han inte det, eller att de inte vill ha tillbaka honom står kastrering rätt högt upp på listan. Men en sak i taget. Allt har sin id, varför stressa ;)
I torsdags var vi som sagt och hälsade på Flyan och Mooni, en del bilder tagna där med som kommer ut här när jag lyckas.
Ja, ni ser, det finns en del som ska komma upp här, och inte bara text!!
Hoppsan vad detta blev långt! Så kan det gå, ha det gott alla!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar