fredag 1 april 2011

Kattvakt och sadelprovning!

Natten till idag har jag passat Annas katter, och det var hur mysigt som helst!! De har ju bott hemma hos oss under några månader förra året och även om jag träffat dem någon gång emellanåt sedan dess så saknar man dom! Det var så kul att få vara där under natten, så mysigt när de kommer och lägger sig hos en under täcket när man gått och lagt sig, de spinner så härligt! Det brukar mina tjejer göra med, mysfaktorn är hög!! Penny är dräktig och behöver passning nu när det närmar sig, och jag var bara glad över att få vara där lite! Hon är rund och go nu, inte långt kvar innan de små kommer ut! Så roligt!!

Det härliga gänget!!

Sally, Penny och Sivan :)

Ikväll har jag hjälpt Ebba med Spice, först hade vi lite dressyrträning, och efteråt blev det sadelutprovning. De behöver en dressyrsadel, och de hade hemma 2 på prov. Den ena var väl inte så värst aktuell, det syntes på Ebba att den inte passade henne så väldans bra, för att inte tala om Spice, hon var rent missnöjd med den sadeln. Den andra (samma modell jag haft till Jason) passade dem båda utomordentligt bra!! Eller ja, Spice var väldans nöjd även fast hon behöver en storlek större i bomvidden, så det blir att leta efter det. Just denna sadeln har jag lånat av en kompis, tack Jenny!
Spice kunde verkligen jobba med ryggen med denna sadeln med en gång, annars kan det ta ett tag innan ryggverksamheten är igång.
Kul när man hittar något som fungerar!!


I Wellington-sadeln, ett nöjt par!

Även jag testade att sitta upp på Spice när hon hade denna sadeln på sig för att känna så att den låg som jag tyckte det såg ut, och jisses, vilken skillnad!!!


Vilket steg hon fick fram i denna sadeln!! Jag ville inte kliva av, ville bara fortsätta rida, härlig känsla!!!

2 kommentarer:

  1. Sadeln var underbar!!!! Helt awesome!
    Vill ha bilder 8) Fast de kanske redan är skickade.. Tittar in på mailen nu. =)

    SvaraRadera
  2. Mer bilder är skickade nu!! :)

    SvaraRadera