söndag 16 augusti 2015

En vecka kvar...

Tänk vad tiden går fort... jobbet på akuten är snart till ända, hela sommaren har gått... Jag hoppas verkligen så otroligt mycket att jag är tillbaka där efter att min praktik är avklarad, att den går fort och att den går bra. 
I fredags var vi iväg på en utflykt, vi åkte till Nordens Ark, ett otroligt härligt ställe, gillar hur de har det där, att djuren får mycket yta att röra sig på och det känns trevligt och välordnat. Efter att ha gått där i några timmar, så tog vi oss vidare till Lysekil. Gillar Lysekil, tycker det är så fint där!! Målet där var Havets Hus. Det var dock ingen höjdare. Inget att jag rekommenderar... Men men, överlag hade vi en jättehärlig dag, (bortsett från att ac'n i bilen inte funkade och det blåste varmluft, och jag höll på att smälta) väl värd att göra en repris på nästa år igen!! Utom till Havets Hus då ;) 

Helt fantastisk utsikt från parken! Synd att jag inte hade min kamera med mig, valde medvetet att lämna den hemma för att det skulle vara så varmt, och blir det för varmt funkar inte jag alls...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar