söndag 6 september 2015

En riktig slapphelg

Ja, igår gjorde jag ingenting. Eller jo, det gjorde jag visst det, jag var i stallet och vi gick ut en sväng med hästarna på promenad. Och så bakade jag lite bröd. Men utöver det? Ingenting. Fanns ingen som helst ork till nåt. Kom inte ur soffan förutom vid redan nämnda aktiviteter överhuvudtaget. Helt galet. Väldigt längesedan jag har vart så stilla en hel dag utan att blir rastlös. 
Svaret till varför antar jag att jag fick idag. Vrålförkyld. Igen. 
Hallå, jag var ju det för tre veckor sedan?!?! Fjärde vändan med denna skiten nu på bara några månader. Kan inte komma ihåg att jag vart så ofta förkyld förut!! Suck. 
Men men, det försvinner väl så småningom, bara lite dåligt tajmat då min praktik börjar nu denna veckan som kommer. Börjar dock inte förrän på onsdag, vilket känns väldigt tur just nu. 
Tycker det ska bli lite jobbigt faktiskt. Praktiken alltså. Jag känner mig inte ett dugg bekväm. Det jag får luta mig på är att det jag fått höra så är det på en väldigt bra avdelning med trevlig personal jag ska vara på. Hoppas verkligen att det går bra denna gången och att jag går därifrån stärkt och klar sjuksköterska istället för som efter förra vändan, nedtryckt med noll självförtroende kvar och icke klar sjuksköterska. Håll tummarna för det!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar