tisdag 29 september 2015

Men för....

...satan! 
Blir så trött. Det är ju inte direkt fett på kontot som det är när man är student, så att en CSN-utbetalning kommer när den ska är rätt bra om man säger så. Räkningar ska liksom betalas i tid, lånen ska betalas i tid och så vidare. Men icke. 
För CSN har inte behagat att betala ut nåt än. Skulle fått ena utbetalningen för dessa månaderna den 10:e september. Den sköt de på. Tills den frös inne och la till den utbetalningen till den som skulle betalats ut i fredags. Ingen aning om anledningen till detta. Men. Ingen av de utbetalningarna kom i fredags. Nästa bud var idag. Samma dag som överföringarna för lånen görs, ok, det funkar. Pengar in, pengar ut, innan man hinner se dem, ok. Så brukar det vara i alla fall ändå.
Men nädå, nu kommer de tydligen den 2:a oktober. Typ. Känns väl rätt tveksamt...
Det jag surar över är att jag inte har fått någon anledning till varför inte pengarna betalas ut, alla ansökningar vart ju godkända för dessa veckor som jag skulle praktisera. Det är ju inte direkt så att de hör av sig... Blir trött. Har annat att oroa mig för än detta. Det är liksom bra att kunna få ut det som man har rätt till. Större delen är ju ändå ett lån som ska betalas tillbaka. 
Men sånt verkar de inte bry sig om inte, varför skulle de liksom?? Suck. Känner mig lite mer luspank än vanligt nu. Önskar att den här tiden med studier ska vara över när min praktik är klar, att jag är godkänd. Och kan leva lite mer som vanligt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar