lördag 23 april 2011

Oh, what a wonderful day!!

Vilken härlig dag!!
Arbetet har fortsatt ute i vår trädgård, det sista stora hålet fylldes idag, och man kan börja se något som liknar en gårdsplan igen ;) Men det är mycket kvar, men det absolut värsta är gjort. Ska ta och lägga upp bilder nån dag här så får ni se hur det sett ut...

Hade även en träning för Alma och Klara på förmiddagen, även jag kom upp på hästryggen,m härligt! Inlägg om träningen kommer lite senare, ska ladda upp lite bilder jag tog först.

Efter vi fixat klart för dagen i trädgården så har vi tagit lite välbehövlig vila, vi har hållt på så gott som oavbrutet sedan förra fredagen. Eller ja, på jobbet och så har vi vart, men det har inte varit någon direkt tid att sitta ner förrän senare på kvällen. Så skönt att få gå ut och sätta sig i kvällssolen i lugn och ro!

Redigt klumpig har jag varit idag med, skulle sopa av på altanen och trampar ordentligt snett, naturligtvis med högerfoten, den som alltid åker på stryk när jag klumpar mig. Jag gick ner bra för räkning, mådde riktigt illa en stund innan det värsta släppte. Har hela veckan aktat mig för att snubbla eller trampa snett här ute, har inte funnits en plan yta någonstans, men när jag går på ett trädäck dyker jag i backen. Suck. Förutom stukad fot som värker nu, så passade jag även på att samtidigt dra i handen så handleden är stukad med, och den gör bra mycket mer ont än foten, attans... Och fick ett blåmärke på armen efter bordet som stod i vägen...
Jaja, det är bara sån här jag är antar jag -klumpig! Är rätt van vid att slå mig numera ;)

Men jag har ju även hunnit med att vara lite filosofisk med! Gått och kikat upp i trätopparna som börjat skifta i en ljus grön nyans (kan vara därför jag inte har koll på fötterna, hmm, får nog försöka ta och samla mina förvirrade tankar lite bättre ;) ) och konstaterat att våren är här på fullaste allvar! Inte bara värmen som anlänt, grönskan är här nu med! Jag bara njuter i fulla drag! Detta är livet, lagom värme, löv som slår ut på träden, gräset kikar upp på åkern och tulpanerna har skjutit upp med stora fina knoppar som kommer att slå ut vilken dag som helst nu!

Våren är fantastisk, och jag kan inte annat vara än lycklig!!

Glad Påsk mina vänner!!!


2 kommentarer: