lördag 31 mars 2012

Blev lite nostalgisk på kuppen...

Ja, idag satt jag inlåst hela dagen för att göra högskoleprovet. Resultatet blev nog att det var bättre förra gången... men men, nu är det gjort, kommer ju fler tillfällen. 
Hur som helst, provet hölls i Bollebygdsskolans ena matsal, den som låg och mellanstadiet äter i. Och jag kan säga att det är måånga år sedan  jag var där ;) Men det var sig likt. Utanför är det lite ändrat, men i stora drag är det sig likt. Fick känslan av att jag ville tillbaka till lågstadietiden, den var ju kul!! När jag kom innanför dörren till matsalsbyggnaden kände jag igen allt. Till och med lukten var densamma. På nedre plan ligget gympahallen, och en trappa upp matsalen. Detta ger en något, vad ska man säga, suspekt luktkombination? Hur som helst, det dök upp lite flashbacks idag, och det förstärkte känslan av att det var så lätt på den tiden, så kravlöst! Inte för att man tyckte det då, men så här i efterhand så var den tiden som att glida runt på en räkmacka. Man lekte, hade hur roligt som helst på rasterna med kompisarna, man hade sina lektioner som då var så att män hände med och fattade och man släppte saker lika fort man fick de till sig, för det var väl ingenting, bara att göra, och sedan ut och ha kul igen! Annat är det nu, när man har fått inse allvaret i att vara vuxen, man ältar, trasslar till det, stressar upp sig, fattar inte vad läraren snackar om osv.
Nä slutsatsen med denna kvälls inlägg här är att det var bättre förr (även fall dagens situation egentligen inte är så tokig), när man var liten och obekymrad!!

Nu är inte så tokigt i alla fall :)

1 kommentar:

  1. Frågestund - Ställ en fråga och du kan räkna med att få ett 100% ärligt svar! http://nadjalosman.blogg.se/2012/april/fragestund.html

    SvaraRadera