torsdag 15 mars 2012

Ojoj, vilken dag

Med tanke på gårdagen var jag inte på topp idag direkt. 
Och naturligtvis har vi matte hela dagen på torsdagar. Och jag behöver verkligen ha huvudet på skaft på dessa lektioner, är inte något mattesnille direkt, och bara måste klara denna kursen. 

Jösses vilka frågor vår stackars lärare fick utstå från mig idag. Kände mig dummare än någon gång innan. Men jag tänker skylla på gårdagen helt, var halt och hade bra ont. Men mot slutet av lektionen hade jag ändå kommit en bit, och fortsatte när jag kom hem med. Har några frågetecken att reda ut med de talen jag räknade hemma, men tror att jag fattat. Räknade tills jag körde fast igen. Men jag tror ändå att jag ligger i rätt så bra fas! Skillnad mot hur jag låg till för några veckor sedan...

Hur som helst, knät är lite bättre idag i alla fall. Själva leden känns ganska ok! Det är muskelfästena i låret som är under stora protester för tillfället, men det är klart, de blev ju också utsatta för nålen igår. Men det ska väl ge sig! Det känns lite som en kombinerad växt- och träningsvärk runt knät. Men jag tror att detta ska ge med sig snart.
I morgon ska jag och Gunilla ge oss ut och rida en sväng :) Det ska nog gå bra. Det är att komma upp i sadeln som är den kritiska biten. Men just den biten är ju det som ställt till med problemen hittills. Men älskar pallen vi har, utan den skulle det nog inte gått ;)

Nu ska jag ta och packa ihop för dagen, trött som bara den! Natti!!

Vackre El Paso!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar