söndag 25 mars 2012

Shoppat loss på allvar ;)

Jajemen, det är det minsta man kan säga!! Spenderat dagen på Gekås i Ullared!
Jösses, nästan så att jag känner att jag tog i överkant... men men, vad sjutton, man lever bara en gång ;)
Skämt åsido, jag hade mina presentkort från i julas, utan dem hade det vart svårt att lösa ut allt ;)
Så egentligen borde jag säga; Tack för Julklapparna!! 

Hur som helst, gjorde en kik på kvittot på vägen hem, totalt 92 artiklar... Oj. Men det var inte många grejer som var onödiga!och jag är väldigt nöjd med alla köp.
Tänker inte dra alla 92 grejer, men lite av de kommer här; börjar med alla dessa rengöringsmedel, tvålar, schampo- och balsamflaskor, tandkrämstuber, bakplåtspapper, tandborstar, fryspåsar och annat sånt där tråkigt. Men nödvändigt. Lika bra att passa på när man ändå är där det är så billigt. Kan sedan fortsätta med lite hästgrejer; en vårstalljacka, ett par ridbyxor, ridstrumpor, ett träns, ett par ridskor, pikétröjor och hästgodis. Det som inte var så hästigt till mig själv var en pippitröja, strumpor, två nattlinnen och en vårjacka. Katterna fick tre kartonger med kattsand, och godispinnar. Christian fick en tröja, ett par pikétröjor ett gäng t-shirtar och några kallingar. Till det nyrenoverade rummet blev det en ryamatta och en taklampa. Övrigt till hemmet blev det en påskkyckling, en ljuslykta, ljus och ett par nya lampskärmar. 

Nu är det starkaste shoppningbehovet väl nedtystat för en ganska lång tid framöver ;) Tur det, när man är fattig student! Men kul var det, det kan jag inte säga annat! Tack mamma för en trevlig dag, och tack igen min kära släkt för julklapparna :D

Och för att övergå till något helt annat; mitt eviga tjat om våren! Nu är den här på allvar, sommartid och allt!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar