onsdag 21 mars 2012

Det går i ett!!

Jag kom precis underfund med en sak, när jag började fundera på hur helgen ser ut.
Just nu har jag massor på gång! Vet inte riktigt hur det kommer sig, men det flyter på bra ändå! Och framförallt så känner jag att det är kul. 
Visserligen var måndagen rätt lugn, men sedan efter det har det gått i ett! Och kommer att göra veckan ut. 
Det blir ridning alla dagar denna veckan, underbart! 
I morgon blir det förutom stallet även såklart skolan (där blir det matteprov). Sedan ska jag hälsa på hos farmor, får lunch och så ska ett par gardiner läggas upp, så jag kan hänga upp dem i det nyrenoverade rummet! Och en träning för Ebba och Becky blir det med! Tror jag åker och mockar innan jag har träningen, så blir det inte så sent man är hemma sedan efter ridningen, som jag tar efter träningen. 
Fredagen blir något lugnare (tror jag, haha!), på schemat står då skola, stallet, städ och fredagsmatlagning.
Lördag blir det stall, långtur planerad, som lite förberedelse för nästa helgs dressyrträning. Photoshoot är inplanerad med, och kanske kommer Jossans katter hit för helgvistelse medans de renoverar lite hemma hos sig i helgen! Kattgos!!
Söndag ser det ut som att det blir en tur till Ullared med mamma :) Blir en heldag gissar jag på och troligen blir det en tur till stallet efter det :)

Och för allmän info: i helgen är det omställning till sommartid!! Klockan ska flyttas fram! Med andra ord blir helgen en timme kortare... Men vad sjutton gör det, det är ju vååår!!!
I like it!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar