fredag 30 mars 2012

Laddar om inför i morgon.

Nu är utkastet till uppsatsen inskickad, otroligt skönt, och känns mycket lugnare nu. Utan all stöttning hade detta inte gått vägen, jag kan bara säga tack, underbaraste!!!

I morgon är det då dags för nästa grej, högskoleprovet. Dock är jag så trög i huvudet just nu så jag inte får ihop att vara stressad för den just för tillfället. Det är väl bra. Typ. ;)

Jag kan verkligen det där med att stressa upp mig och när jag blir så här stressad (väldigt sällan, tack gode gud!) så är jag inte helt att räkna med. Har gjort en massa konstiga saker de senaste dagarna... Magen lyckas jag krascha varje gång, och denna gång var inget undantag. 
Men nu ska den väl repa sig, nu bör det vara lite lugnare ett tag framöver, i alla fall efter i morgon. 

Satte mig på cykeln i eftermiddags, behövde uuut, det var underbart att trampa iväg lite. Passade på att fixa stallet på vägen förbi, tror inte det finns bättre terapi mot stress än att få gå och krafsa runt i en box och mocka lite skit. Svängde in på en kopp te hon Susanne med innan jag vände hem och satte mig med uppsatsen igen. 
Men nu är den som sagt skickad, deadline var satt tills idag, och den skulle vara inne innan midnatt. Så med en marginal på 2 timmar och en kvart fladdrade den iväg via mailen. Underbart!! 

Men som sagt, nu försöker jag hitta lugnet igen, och laddar om för i morgon. Blir inte långvarig här ikväll, ska ju ändå vara lite pigg i morgon så jag kan behålla fokus hela dagen lång!! 

Trevlig helg på er!!


5 kommentarer:

  1. sv. tack så jättemycket för att du frågade! :) du blir länkad på söndag! :D

    SvaraRadera
  2. sv. jaa! ska bli kul! kommer du och fotar på hopptävlingen på holmen imorgon? :) om du ska det så kanske du kan fota mig för jag ska hoppa Pegasus... (han är inte min häst) ;)

    SvaraRadera
  3. sv. hihi tack! ska ha kul!!

    SvaraRadera
  4. sv; verkligen! ser så dumt ut nu..

    SvaraRadera