måndag 5 mars 2012

"Ett nytt liv"

Eller ja, det kan man kanske inte säga rakt av, men jag har funderat fram och tillbaka... och har kommit fram till att ge mig själv bil-förbud på kortare sträckor!! 

Låter kanske inte så vansinnigt nytt, men för mig har denna typen av motion legat nere sedan skadan efter avramlingen i höstas, jag har helt enkelt inte kunnat med smärtan i knät i kombination med vinterunderlaget på vägarna, minsta snedsteg kan bli riktigt dåligt... men nu orkar jag inte visa hänsyn till det förbannade knät mer, det får göra ont, så det så. Och att det har vart vinter... Ja, jag är lite bekväm av mig, det har ju vart kallt... men nu blir det ändring på detta!

Så nu ska här cyklas och promeneras!!
Enda gångerna jag tänker låta mig göra undantag från regeln är  när det är kasst väder så länge det är för kallt (nej, jag har inte några bra regnkläder...) och vid eventuell tyngre last (vid handling mm) och om det är bråttom. Men nu jäklar!! 
Nu ska kondisen UPP, bensinkostnaden NER och miljön ska SKONAS!!! 
Tjuvstartade förra veckan med promenaderna till stallet, surt dock när det blev så kolsvart att jag inte såg vart jag satte fötterna när jag skulle hem, men ibland får man bita i det sura... 

Promenadskorna är framme och cykeldäcken ska pumpas, och fungerar lamporna på cykeln så blir det den till stallet i morgon!!

Min fina, röda (tant)cykel :)

Ok, jag tänker slänga in ett undantag till, och det är när knäfanskapet värker för mycket. Då går det helt enkelt inte, inte en chans... :( men annars så ska detta allt fixas, inga fler undanflykter nu!!!

1 kommentar:

  1. Hej! Vill du fota mig på Lördag?(jag ska tävla med baltazar).Det börjar 13:00!
    Kram!

    SvaraRadera