lördag 17 maj 2014

Vad hände??

Ok, återigen har det blivit lite vila för hästarna, jobbresor under veckan kombinerat med mitt plugg, inte alltid helt bra kombination. Men men, det är ju inte så att de är i nån toppkondis, och när vi väl rider så är det inte direkt i full fart, utan väldigt sansat än så länge.
Hur som helt, på dagens ridpass hade jag inte några större förväntningar, inte mer än att det vi började med sist skulle sitta bättre idag, reaktionerna på hjälperna. 
Men det gick så mycket bättre än vad jag trott!! Descarada svarade inte bara bra på hjälperna, hon tyckte det var jättekul och gjorde övergångar mellan halt skritt och trav helt flytande, men bakkärran redig inunder sig, i en kanonstabil form!! Jag satt som ett flan och undrade vad sjutton det var som hände, för det var inte ett dugg jobbigt att rida, det flöt ju bara!! Den typen av känsla har vi aldrig kommit till innan. Närapå en liten tår i ögonvrån!! Vi har massor kvar, men med detta måste vi ju ändå inse att vi är på ätt väg. 
Det är så otroligt härligt att få vara med om utveckling och sådana här stunder på hästryggen, man får ny, lycklig energi!!! Bästa Descarada, underbara hästen!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar