måndag 1 juni 2015

Bättring!!

Valle vart så mycket bättre idag!! 
När jag tog ut i morse var han inte stel, han filurade som han brukar göra, och muttrade stort över täcket som skulle på. Vågar inte chansa och låta honom vara utan nu, vädret är ju inte att lita på, och han får inte bli kall över ryggen. Och jag hade rätt, vädret gick inte att lita på, regnat av och till idag...

Ikväll blev det en kortispromenad och ett par varv longering åt båda håll för att se hur han rörde sig, och vilken härlig skillnad på honom, nu har han återgått till hur han var innan han åkte på denna skiten. Det enda som inte är helt hundra än är att han fortfarande visar en lätt ömhet ut över höftbenen från ländryggen när jag klämmer igenom honom. Det hade han inte innan, så efter avstämning med Gustaf ikväll så beslutades det att han ska få en femdagarskur till med Metacam, allt för att verkligen se till att ingen skit ligger kvar. Han får gå lite korta lugna promenader, vilket är väldigt skönt, han är ganska plockig med det mesta, är på bushumör och påkallar uppmärksamheten konstant ;) Kan vara bra för honom att komma utanför gården lite ;) 
Glad är han som tusan, öronen är framåt nästan hela tiden, och han vill vara närmare nu än någonsin. Han kan även tänka sig att hjälpa till med ungefär allt man gör, och kan han lägga sig i så gör han det ;) Så ja, lite aktivitet för honom skadar inte!! Ska försöka hitta på mera aktiviteter som aktiverar huvudet på honom, han gillar den typen av träning, och i sådana här lägen är det guld att ta till det!!

Hallå ellerrrr!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar