torsdag 3 juli 2014

Aldrig lugnt...

Är det inte det ena så är det det andra. Ellen snarare DEN andra.
Vad är det som gör att inte mina djur någon gång kan få vara friska?? Det har ju vart en enda röra av krassliga djur väldigt länge nu, är det inte katterna så är det hästarna eller hönorna.
Alla verkar avlösa varandra. 
Och nu har hönorna åkt på nåt skräp. En av kycklingarna, en svart, har ett svullet ansikte, såg detta ikväll, hade det inte i eftermiddags. Har tvättat och spolat ögonen på den lille och hoppas att detta ska hjälpa. Vart pigg och busat idag, men de är ju så små, hur mycket kan de stå emot?? Och naturligtvis kom Alice in med svullet ansikte hon med ikväll. Visserligen bara på ena sidan, men ändå. Tvättat henne med och så. Inga ögon som vätskas, bara svullet, mest runt ögat, och lite runt till. Bara det inte är något som smittar!!! Hoppas verkligen att detta är en tillfällighet, att det inte har att göra något med varandra att båda har åkt på det. Snälla, håll tummarna för att mina fina blir bra!!

Syns inte jättetydligt, men så här ser den lille ut, inte alls som vanligt... lille hjärtat!!

2 kommentarer:

  1. Men stackare! Nu får dina djur sluta upp med att vara sjuka!!
    Det är inget bett de fått av tex geting eller något?
    Hoppas de blir bra snart!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skulle kunna vara nåt bett av nåt slag, men de har ju bara vart inne, så vet inte riktigt vad i så fall... Men en liten bättring måste jag säga att jag sett idag!!

      Radera