fredag 25 mars 2011

Skräpdag.

Gårdagen tillhörde en sådan kategorin med råge.
Började rätt bra, med sol och varmt i luften, men slutade väl lite sådär bra.

Det jag går och väntar på fick jag svar på, negativt tyvärr. Det var ett jobb jag sökt som jag hoppades på och verkligen ville ha. Men ibland blir det så. Får ta nya tag.

och så kom Doris haltades, jaha, vad nu då? Skrev i förra veckan att hon hoppat upp på spisen när den var varm, såg inte ut som att det hade lämnat några spår då på hennes tassar och hon hade inte heller ont. Men lite hade det nog tagit ändå, nu flagade hon av huden under två av tåtrampdynorna på ena framtassen. Inte så farligt ändå, hon haltade för att den huden som börjat ramla av var alldeles hård och vass, fick klippa bort det med en nagelsax, sedan var hon så fräsch igen så. Och huden under ser bra och stark ut.

Duschade, och gick upp och för att hämta rena kläder i klädkammaren, därinne möts jag av ett fönster (eller ja, fönsterramen...) liggandes på golvet och rutan i massa delar runt omkring utspritt på hela golvet... Innerfönstret har av någon anledning ramlat ur och krossats ordentligt. Har inte en blekaste aning om hur det kunnat ramla ur?? Bara att börja städa därinne. Måste fixa en ny ruta. Tur ändå att det "bara" var innerfönster.

Och senare på kvällen sätter Doris (ja, familjens olycksfågel för tillfället, passade på att ramla ner i trappen häromkvällen med, men det gick bra som tur var) i halsen så dreglet och snoret bara rinner på henne samtidigt som hon kippar efter luft.. Löser sig som tur är rätt fort, hon såg lite förvirrad ut efteråt, sedan var hon som vanligt och det blev fullt ös här igen. Verkar inte tagit skada av det, har inte märkt något konstigt med henne idag heller. Lilla katt, vad hon kan skrämma matte...

Min förkylning spattade igång igen, feber igen och näsan som en kran. Bättre idag, men vill vara frisk nu.

Ja, det var min gårdag, inte helt nöjd med den, men nån gång emellanåt har väl alla en sådan.
Bättre dag idag, och hoppas på en ännu bättre helg!
Ha en underbar helg allihop därute!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar