tisdag 18 juni 2013

Den är här nu!!!

Eller snarare dom är här nu!! Sedan branden den 2/5 har vi inte haft varken spis eller fläkt, men idag, idag anlände de små godingarna!! Fast nä, små och små, spisen är betydligt större än den gamla, den var en liten variant, nu har vi en normalstor. Fast den ser gigantisk ut tillsammans med vår åldriga inredning i köket ;) Men så var det ju förr, bänkar och skåp var mindre. Både spisen och fläkten är på plats, men hur jag än skulle vilja så orkar jag inte inviga dem idag, jag är verkligen snortrött efter nattens jobb, har inte kunnat sova nåt, och om några timmar är det dags för en jobbnatt till. Hua.
En sak till har anlänt idag, men har inte fått komma upp ur sin låda än. En liten bonus kan man kalla den, och gladare över den än vad jag är kan man nog inte bli, jag ska få slippa något jag avskyr till stora delar nu, nämligen disken :D Alltså den tredje kartongen innehåller en bänkdiskmaskin!! :) En normalstor finns det inte plats för, men det glr inget, grymt nöjd över denna!!! Den blir nog morgondagens projekt att få installerat gissar jag på. Härligt!!
Spåren efter branden börjar så sakterligen utplånas, vilket är otroligt skönt.

Nu ska jag åka bort till mamma och pappa och få lite mat, orkar inte ta tag i den biten och Christian är inte hemma, då blir detta en toppenlösning :) Och så ska jag göra ett sista försök att få nån liten sömnstund innan jobbet, ha det!!

2 kommentarer:

  1. Åh så himla underbart med alldeles vardagliga saker som spis och fläkt igen :) å du en bänkdiskmaskin är guld vär i livet. Har haft en i flera år och det är hur smidigt som helst i det lilla köket.
    Styrkekram till dig i ditt nattarbetskämpande
    >**<

    SvaraRadera
    Svar
    1. Verkligen!! Att man kan sakna en spis så... Ja, diskmaskinen är guld!! Uppackad nu, men hittar inte riktigt ett bra ställe till den rackaren, just nu står den halvt för ena fönstret ;) Lite ombygge under diskbänken kan nog bli aktuellt :)
      Kram bästa <3

      Radera