tisdag 4 juni 2013

Heeelt slut, men jösses vad bra :)

Idag har vart en sån där bra dag, en dag som man bara orkat precis allt och lite till!! Humöret har vart på topp varenda minut och ja, hela dagen har vart toppen :) Jag är bara helt glad :)
Inget utöver det vanliga har hänt, jag är bara lycklig för allt.
Härlig känsla kan jag lova!!

Vad har jag gjort då? Började med att vara i stallet kvart i sju och släppte ut hästarna, fixade klart stallet och var hemma igen halv åtta, det går fort att mocka på sommaren :) 
Hemma igen blev det lite frukost, sedan tog jag med katterna ut till uteburen, så de fick en massa frisk luft medan jag rensade lite i en rabatt. I ett par timmar njöt de därute medan jag grejade, men sedan var det nog, de ville in ;) Jag ville dock inte sluta pyssla ute så jag gav mig på att rensa gräs från grus härute. Hela gårdsplanen består av en stor grusplan och uppfarten likaså. Rätt stor yta, och mycket gräs har fått fäste i det sedan vi gjorde om allt. Såg rätt trist ut. Tänkte att jag tar en del idag, och fortsätter en annan dag. Så blev det inte! Jag har slitit hela dagen och allt är klart!! det är så fint härute nu!! Nu är det bara några av rabatterna som behöver rensas, de drar ner lite på helhetsintrycket ;) Ska se vad jag får gjort i morgon :) Jag har dock lite andra planer än att rensa i morgon, finns lite annat att fixa här, återkommer med detta ;) Man kanske kan rensningen hinnas med också, rätt skönt att få allt sånt klart innan jag börjar jobba, för då vill jag ha mina lediga stunder lediga!

Katterna njöt i det fina vädret i morse!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar