lördag 22 juni 2013

Stillestånd

Min hjärna har gått in i nåt paustillstånd och vägrar komma ur det. Gick upp fyra i em, och har därefter vart mer eller mindre som en sömngångare. Det är ganska jobbigt faktiskt, jag vill vara som jag brukar.
Men men, det är ju bara en period, sedan ska jag väl vara det igen. Tjänar ju rätt mycket bättre att jobba natt med tilläggen som blir, och det behövs, inte har man det fett som student i alla fall. 

Hästarna har jag inte hunnit med så mycket denna veckan tyvärr, jag har släppt ut på morgnarna, men det har inte blivit några promenader, vilket märks i knät, det surar för att jag inte har gått som jag brukar. Går mycket på jobbet visserligen (typ hela tiden), men det blir inte samma sak. 
Katterna tycker däremot att det är rätt mysigt att jag är hemma på dagtid, tror jag i alla fall, försöker ju sova så gott jag kan, men de är jämte hela tiden och gosar.

I natt är det dags för sista natten denna veckan, ledig tills på onsdag sedan, hur gött som helst!! Då hoppas jag på att jag blir lite mer levande än vad jag är nu ;)
Tjing!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar