onsdag 5 juni 2013

Varför dra ner på tempot?

Fullt ös medvetslös idag igen. 
Har fortsatt rensa rabatter idag, men inte lika länge som igår, har rätt ont i ryggen efter det... Och så gav jag mig på nåt mer. 
Jordgubbslandet är dubbelt så stort i år, och förra årets nät passar inte över de nya ställningarna. Så det var hög tid att ta tag i det idag! Landet är för stort för att bara  hänga nätet över, så jag har gjort tre stycken ramar att fästa nätet vid, och dessa kan man bara vända bort när man vill åt de smarriga gubbarna :) Så jag har agerat snickare idag, det var rätt skoj :) Ända till jag insåg att det inte räckte med det nätet jag hade hemma. Så nu är det lite halvfärdigt, i morgon ska jag skaffa mer :) Längtar tills första jordgubben är mogen, om nån vecka eller två, så ska jag nog kunna provsmaka första för året :)

I stallet blev det pyssel, vi duschade Descarada, välbehövligt. Men helt ren blev hon inte, det är svårt att få väck den ingrodda smutsen som suttit där säkert större delen av hennes liv, för jag gissar på att de inte vart jättenoga de gånger hon blivit tvättad. Att bara borsta en skimmel ger väl inget toppresultat, mer än vardagsskötsel ;) Vårt mål är att hon ska bli helt fri från brun nyans, inte helt lätt, vi påbörjade projektet förra året, och det lär bli några duschar till ;)

Smutsig Descarada till höger ;) Dagen då hon kom, manen är egentligen när den är ren, vit med lite grått i ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar