fredag 17 oktober 2014

Återgått

Nu gav jag upp, Sunny hade tagit sig ur sin body medans jag var iväg idag, och ja, jag tar det som ett tecken på att det är nog med den nu. Ärret är jättefint, det är bara några av de små krustorna kvar från suturtråden. Men det verkar helt lugnt, men fortsätter ha stenkoll på det. Huden är ju fortfarande skör, och minsta lilla så åker bodyn på någon dag till. Vi håller tummarna!! 
Hur som helst s har Sunny verkligen tagit fasta på att hon är fri från sin röda tröja och det har gått i hundranittio här ikväll!! Ren skär lycka rejsar förbi med en lika glad Beata som ett streck efter, för hon har ju fått tillbaka sin bästa lekkompis!! Doris är väl rolig, men inte alls som Sunny, hälsar Beata!!! Och  för att inte tala om hur mycket apport vi kastat ikväll, med andra ord, det har vart fullt ös, medvetslös här ikväll!! Helt underbart :) Nu börjar de tackla av lite, inte konstigt. 
Så skönt att det återgått till det normala igen,  innan det är dags att för att genomgå en ny vända av detta här. Tänker att det är lika bra att köra på, att vi tar Doris till Gustaf nästa vecka, så hon blir opererad snart. Har inte nån dag än, men ska ringa på måndag och se vilken som passar. Som sagt, likaså bra... Det måste ju göras... Stackars Doddo :(


4 kommentarer:

  1. Åh! Vad härligt för Sunny❤️

    SvaraRadera
  2. Åh, tänker på er allihop! Hoppas verkligen att det ska lösa sig för er! Kram Penny med familj

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, fina ni, tack <3 Vi får hoppas att det gör det, kramar på er allihop <3

      Radera