onsdag 8 oktober 2014

Vänner??

Det går framåt här hemma, nu har Beata och Doris börjat acceptera Sunny igen. De kan ligga i hög i samma puff och gosa, men både Bata och Doddo måste fräsa med jämna mellanrum på Sunny. Men mer än så gör dom inte nu. Dom är lite lustiga ;) Men det har börjat lätta allt. Skönt!! 

Men vem har sagt att det håller sig lugnt med resten av djuren? Ok, hästarna har peppar peppar hållit sig i skinnet, dock drömde jag inatt att jag hittade Descarada med kolik i morse, och det gjorde det lite nervigt att åka dit i morse. Men det var inget, tur det! 
Men våra höns. De har åkt på en höstförkylning. Inget allvarligt, men inte kul. Det ger väl sig. De får extra vitaminer i vattnet nu. Och så har vi vår lilla Hildur, en av de bruna värphybriderna, som har gått och skadat foten. Hon kom tokhaltandes när de skulle få snask när mamma kom. Plockade upp henne och hittade ett tråkigt sår under foten. Så hon fick följa med in till badrummet, och vi fick tvätta och plåstra om. Det tyckte hon var skönt, och somnade under tiden. Sedan var det bättre när vi släppte ut henne igen, och nu vid insläpp gick hon väldigt mycket bättre, e, lite halt när hon sprang, annars inget. Bra det. Hoppas det läkt mer tills imorgon. Blir väl ny tvätt imorgon för säkerhetsskull. Tur hon är snäll!!

Men som sagt, varför skulle det vara lugnt? Jag bara undrar. Det vore ju alldeles för lyxigt. Eller hur??

Hildur

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar