lördag 11 oktober 2014

Internetstrul


Ok, det håller sig lugn här trots att jag skulle kunna skriva en del. Men internetuppkopplingen här hemma har blivit alldeles konstigt och funkar då inte som det ska, så det blir till att surfa via mobilen. Och att skriva en massa på den orkar jag inte. Så vi får se när det funkar som det ska igen. Det blir lite korta inlägg så länge, lite livstecken. Visserligen är jag uppkopplas på internet på datorn via mobilen just nu, men håller det sparsamt, är lite nojig, av vilken anledning vet jag inte. Min pott där lär räcka och bli över. 
Sitter just nu med en ap-tråkig uppgift som jag fattar noll vad det gäller att dom vill få ut, så jag skiter nog i resten för ikväll. Tror det blir sängen istället, lika bra att ta igen lite sömn medans men kan. Då kanske knoppen funkar bättre imorgon?? Hoppas det. 
Längtar hur som helst till på måndag kväll, då är det dags att ta stygnen på Sunny. Vilken lättnad det kommer att bli för henne!! Och för oss andra i familjen med ;) Det är inte roligt att ha katterna avskiljda, och det är inte roligt att sova i gästrummet så här länge. Längtar till MIN säng. Ska bli så skönt!! Trevlig lördag till er, god natt från mig!!


2 kommentarer:

  1. Nya tag imorron, så lite sömn skadar inte, Gonatt säger jag också. Kram

    SvaraRadera