tisdag 14 april 2015

Håll tummarna nu!!

Nu har vi slitit lite mer hår och fått ihop en förhoppningsvis förbättrad version av c-uppsatsen. Jag skickade in den i eftermiddag, och nu hoppas jag å att vi får svar snabbt och att det är positivt. Hoppas hoppas hoppas!! Vill inte veta av skräpet nåt mer.

Utöver det känner jag mig allmänt manglad efter dagens naprapatbesök. Till att börja med kan jag säga att naprapaten var helt grym, hon plockade fram alla de problemområden jag har utan att jag behövde påpeka dem och kunde utan vidare beskriva hur jag kände i dem medan jag stod med hakan i golvet. En plan är upplagd, dagens besök fokuserade på ryggen, och ja, det var välbehövligt och satan vad jag har ont nu, känns som att jag är körd genom en mangel med taggar... Och trots att hon inte berörde knäna med nån behandling idag så känner jag av mer i det ena än vanligt. Att det inte bara är knäna om enbart är orsaken till att de strular har jag tänkt på ett tag, och med detta så känns det faktiskt som att det ligger nåt i det. Jag ska tillbaka på måndag kväll, och då ska knäna få sig en genomgång. Med tiden ska ett riktigt träningsprogram som ska stärka just de områden jag har problem med till och målet är att bli helt bra. 
Jag kan nog faktiskt säga, att jag för första gången sedan skadan, känner ett stort hopp om att kunna bli bra från det här. För första gången känns det som att  jag har kommit till rätt ställe som ser helheten. Läkare är bra i sig, men där är det bara fokus på en enda del, i mitt fall vänster knä. Allt annat lämnas. Sjukgymnasterna jag vart hos har gett upp, de har även de riktat uppmärksamheten mot knät och bara mot de muskler runt det, men utan att allt annat fått stärkas för att kunna stödja resten som spelar in, typ ryggen, snedbelastningar och så vidare, har vi inte kommit någonvart, utan värken i knät ar bara blivit värre. Nu ser jag fram emot att få fortsätta hos naprapaten, min känsla är som sagt att detta kan bli bra. Riktigt bra. Hoppas!! 

Längtar ut i skogen nu med hästarna!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar