fredag 3 april 2015

Ska det vara så jäkla svårt att fatta???

Det är nära ett psykbryt nu när det kommer till bilister som inte kan tänka sig ha vett i trafiken!! 
Alltså, en häst har lika mycket rätt att ta sig fram på vägen som vilket annat fordon som helst. Men det tycker inte alla...
Bara det där med att sänka farten är tydligen fruktansvärt svårt för vissa, inte ens när vi är två stycken som tydligt visar med vinkande rörelser upp och ner med armarna att de ska lugna sig lite. Har man tur får man nån reaktion, i alla fall att de vinkar tillbaka, komiskt nog, då utan att sänka farten. De värsta är de som snarare lägger på ett kol och skiter fullständigt i att vi går där... IDIOTER!!!
Att det är 30 km /timmen på vägen vid stallet greppar dom inte heller, det är väldigt vanligt att det går upp mot 70-80...  Behöver jag säga att det är så mycket lugnare på vintertid när det inte är så mycket trafik?? För det är nu golfsäsongen börjar och de många golfare verkar äga vägen... Inte alla, det finns guldkorn, men många anser att vi inte borde existera... Ok, vi säger såhär, om vi inte ska få vistas på vägen, så ska dom inte heller få det, DET vore inte mer än rätt!!


2 kommentarer:

  1. Idioter!!
    Det är sådan himla hets i trafiken! Alla vill fram så snabbt som möjligt. Spelar ingen roll om det är någon/något i vägen:(
    Gah! Så jädra jobbigt är det!! Och så blir dom arga om man säger till dom!! IDIOTER!!

    SvaraRadera
  2. Precis!!! Om det är så jäkla bråttom får man åka lite tidigare då... eller inse att det tar sin lilla tid att ta sig fram!! Detta är en av få grejer som kan få mig att gå igång på alla cylindrar och mer därtill, blir så frustrerad!!

    SvaraRadera