söndag 11 juli 2010

En varm helg!

Ja, denna helgen har minst sagt varit varm... Åska väntar enligt väderprognosen, hoppas den kommer och drar förbi innan jag ska åka till jobbet ikväll.

Igår bestämde jag mig för att lasta min cykel på släp och köra iväg den till byns cykelhandlare, cykla dit gick inte, växlarna gett upp... Tänkte att det nog skulle gå att ordna. Samt även byta styre på den, får så vansinnigt ont i handlederna av att sitta med händerna i den vinkeln som blir av ett rakt styre.
Men det blev ingen upprustning av den gamla cykeln... Kom istället därifrån med en ny! Lämnade den gamla i inbyte istället. Härligt!! Älskar att cykla, och nu med fungerande växlar på ny cykel hoppas jag på att slippa vurporna som blir i uppförsbacke när man ändrar till en lättare växel men allt hänger sig och det blir tvärstopp istället...


Min nya fina röda cykel!

På eftermiddagen igår invigde jag den (trotsade värmen, vattenflaska medtagen!) Lovat kolla till Susannes pållar, så dit bar det av. Sån härlig känsla att cykla!
Allt bra med pållarna, men MYCKET bitande flygfän...


Liten Fjutte i stora hallonbuskar!

Senare på kvällen åkte Ester hem. Lite hyss hann hon med innan hon åkte, jag glömde stänga dörren till toaletten när jag var ute och hängde tvätt, när jag kom in hade hon rensat soppåsen där inne, innehållet utspritt över toalettgolvet och snytpapper hängde ur munnen på henne... jösses... Men kunde nästan inte annat än att skratta ;) Hon såg rätt rolig ut.
Efter hennes hemgång åkte vi ut till mina föräldrar och frossade i färskpotatis, sill och alla dess tillbehör!

Idag åkte vi och hälsade på katterna, kattungarna är tolv veckor på torsdag och det är dags för flytt, och vi ville träffa alla en sista gång allihop. Jag träffar i och för sig dem i veckan innan de ska åka, men inte Christian. De är så goa, jag kommer att sakna de allihop!
Beata passade på att försöka tugga på en humla, men det vart inte humlans plan att hamna i en kattkäft så den stack henne i mungipan. Stackars Beata, hon svullnade på halva hakan. Hon såg lite lustig ut, men efter en stund verkade det inte gå någon större nöd på henne. Mjaoade på precis som vanligt, väldigt tjatig, min tös...


Little Miss Sunshine

Nu sitter jag i soffan och jäser, ut tänker jag inte gå förrän det är dags att åka till jobbet. 32 grader är något för varmt för mig... Tror jag ska passa på och slumra en stund, man vet ju inte om det blir nån åska som håller en vaken hela natten!

3 kommentarer:

  1. Grattis till din nya röda fina cykel!! Underbara små historier om livet hos dig!
    Kram Vännen!

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Tack!!
    Här händer det ju saker jämt tycker jag, så det finns en del historier!
    Kram vännen!!

    SvaraRadera