fredag 2 juli 2010

Ester har anlänt!!

För några timmar sedan kom en söt labradordam vid namn Ester. Vi ska passa henne i en vecka. Det är närmare ett halvår sedan vi hade hund, så detta blir riktigt mysigt!



Hon har redan hunnit med lite hyss, jag gick ut och hängde upp kläder på tork, Christian var ute vid grillen. Han gick in för att hämta något och stängde väl inte dörren ordentligt... Ut far Ester, sätter efter grannens katt, den flyr in till sig genom en halvöppen altandörr och där tar kattjakten slut. Men inte äventyret för Ester ;) Hon skuttar glatt vidare med mig i hälarna och hade inte någon som helst plan på att bli fångad, detta var ju urkul!
Jag fick ändra taktik från uppfostrande utrop som "kom hiiiiit nuuuu" till något mer lättsamt som "komkom nu leeeker vi, tjohooooo". Först då började hon ge någon notis om mig, såg inte så tokig ut att komma till verkade hon tycka, det ser ju ut som vi ska busa!!
En runda runt huset blev det innan Christian kom runt hörnet med kopplet ;)
Hon är allt bra söt, fröken Bus!!
Nu ligger hon avdäckad i hallen, svalast där.



Nu närmast väntar en kvällspromenad, äntligen kan man gå ut och det är precis lagom temperatur! Eller ja, för mig i alla fall, Ester tycker säkert att det fortfarande är för varmt, så jag planerar att svänga ner vid ån och låta henne ta ett dopp.

2 kommentarer:

  1. Tips för framtiden, kör fram bilen och öppna bakluckan så brukar hon också komma skuttandes! :P /Emma

    SvaraRadera
  2. Haha, ska ha detta i minnet!! :D

    SvaraRadera