söndag 12 maj 2013

När man inte kan så vill man!!

Just det, när det är något man inte kan göra så är det precis just det man vill göra.
Jag har en del på listan nu, men kan lova att när jag kan göra dessa igen så är intresset för att göra det som bortblåst.
Jag bill baka. Men utan spis/ugn blir det inget med det. Visst går det att slänga ihop nåt som inte man behöver spis eller ugn till, men utan kök, nä, det går sådär, för det är fortfarande igenbommat.
Jag vill putsa fönstren utvändigt (invändigt klart, det har saneringsfirman gjort) men till det använder jag slaviskt diskmedel, men diskmedlet stod mitt i vägen för lågorna när det brann och flaskan så gott som smälte. Och jag har helt enkelt glömt av att köpa en ny, återigen, utan kök har inte diskmedlet vart motiverat.
Jag vill ha popcorn, men utan micro blir det inget med det, favvosarna är smörmicropopcorn. Men micron är på saneringsfirman för pulverrengörning.
Ytterligare en sak jag vill göra (nu kommer ni smälla av när ni läser) är att dammsuga. Gillar inte att det ligger kattsand överallt och dammråttorna har redan börjat samla sig i hörnen, vill hålla det rent, för så rent det vart efter att de städat överallt har det nog inte vart här någon gång. Men dammsugaren är även den på sanering tillsammans med micro, dator och annat, för den åkte på en massa brandsläckarpulver när det släcktes här.  
 
I morgon ska nog våra grejer vara tillbaka, men då lär jag inte ha nån lust till detta ;) Fast köket blir inte klart, vi får köpa spis och fläkt och så, det blir nog inte de närmsta dagarna. Men snart har vi ett rent kök vi kan vara i, då funkar det hyfsat tills vitvaror är på plats!!
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar